Mozaik - Stovarište Unionpromet Aranđelovac 034/705 100

Idi na sadržaj

Glavni meni

Mozaik


Mozaik se može definisati kao umeće slaganja i uklapanja komada lomljenog mermera. I danas postoje dobro očuvani primerci mozaika od pre 5000 godina, što samo po sebi  govori o njegovoj dugotrajnosti i funkcionalnosti.
Mozaik (lomljeni mermer) je sve više počeo da se koristi i za uređenje individualnih, stambenih prostora, gde je došla do izražaja njegova jedinstvena lepota i funkcionalnost. Danas praktično ne postoji oblast u završnom uređenju prostora gde mozaik nije našao svoje mesto, a Unionpromet je prateći zahteve svojih klijenata obezbedio paletu boja mozaika za svačiji ukus i namenu.

Ne postoje ograničenja što se tiče mesta upotrebe. Može se postavljati kako na podove tako i na zidove , u prostore sa prisustvom vlage kao i u "suve" delove enterijera I eksterijera, restoranima, proizvodnim pogonima, radnjama, garažama, izložbenim i rezidencijalnim prostorima, a zahvaljujući svojoj niskoj ceni, visokoj trajnosti, velikoj abrazivnoj otpornosti i visokom sjaju obrađene  površine idealan je ako sebi hoćete da priuštite raskoš po veoma niskoj ceni.

 
 
Nazad na sadržaj | Nazad na glavni meni